Een duurzame aanpak heeft altijd centraal gestaan in de aanpak van iSERV. Daarom hebben we geen seconde getwijfeld toen we de kans kregen tot de wereld van Ekopak Sustainable Water toe te treden. Ekopak Sustainable Water ziet zich als drijvende kracht van de circulaire economie en iSERV kan zich helemaal in die missie vinden.

Bespaar water, geef water

Meer nog, we staan helemaal achter het motto ‘Bespaar water, geef water’. Daarmee toont Ekopak Sustainable Water dat het een stap verder wil gaan dan alleen maar de eigen klanten van een constante watervoorziening van hoge kwaliteit te verzekeren. Per medewerker van elke Ekopak-klant gaat er een bijdrage naar Water.org. Die wereldwijde organisatie zorgt ervoor dat per bijdrage één persoon voldoende en gezonde watervoorziening krijgt in gebieden met grote waterschaarste.

Over Water.org

Vandaag hebben 785 miljoen mensen – dat zijn er 1 op 9 – thuis geen toegang tot veilig water. En 2 miljard mensen – 1 op 3 – heeft geen toegang tot een toilet. De watercrisis heeft een negatieve invloed op de gezondheid en de bestaansmiddelen van meer dan een derde van de wereldbevolking.

Daar wil Water.org wat aan doen, een wereldwijde non-profitorganisatie die is opgericht door Gary White en Matt Damon. Ze werkt innovatieve financiële oplossingen voor de wereldwijde watercrisis uit samen met bedrijven uit de sector van watervoorziening, -zuivering en -recyclage én met de klanten van die bedrijven.

Ook voor onze klanten

Het spreekt voor zich dat iSERV het aanbod van Water.org ook voorstelt aan zijn bestaande en nieuwe klanten. We zijn ervan overtuigd dat watervoorziening een levensveranderende stap is voor heel wat mensen overal in de wereld.

En nog een pluspunt: via ‘Bespaar water, geef water’ geven we onze klanten kans om hun engagement op het vlak van ESG (Environmental, Social en Governance) waar te maken.


iServ en Ekopak Sustainable Water gaan met alle klanten #togetherforasustainablefuture. De concrete realisatie van ‘Bespaar water, geef water’ is in handen van de internationale organisatie Water.org.