In onze sector zagen we dat Ekopak de jongste jaren sterk groeide. Zo sterk dat het bedrijf in maart 2021 naar de beurs Euronext Brussels trok. Na de succesvolle beursintroductie liet de volgende stap niet lang op zich wachten: in april 2021 stapte iSERV mee in de boot van Ekopak Sustainable Water en in de duurzame gedachte achter het bedrijf:

Slagkrachtige serviceorganisatie

De functie van iSERV in de Ekopak-organisatie is in eerste instantie servicegericht. Ekopak krijgt er almaar meer en grotere projecten voor waterproductie, -zuivering en -recyclage bij. Om alle installaties optimaal draaiende te houden, is er een slagkrachtige serviceorganisatie nodig. iSERV pakt die uitdaging met open handen aan en blijft natuurlijk zijn bestaande klanten – zowel bedrijven als overheidsinstellingen – een breed serviceaanbod bieden.

Service voor WaaS

De naam zegt het al: Water-as-a-Service. Ook in WaaS neemt service een belangrijke plaats in. Met WaaS garandeert Ekopak zijn klanten een continue watervoorziening. WaaS zorgt ervoor dat ze altijd over het vereiste watervolume beschikken dankzij efficiënt waterbeheer, een duurzame aanpak en continuïteit.

Dankzij de resolute keuze voor innovatieve technologie en alternatieve waterbronnen ligt de kostprijs voor water bij WaaS 30 tot 40 % lager dan wat bedrijven nu betalen. Om de continuïteit van de watervoorziening te garanderen is er een 24/7 service nodig. iSERV zet zijn specialisten graag in om die servicebelofte van WaaS elke dag waar te maken.

Ekopak

Save Water, Give Water

Hoe helpen Ekopak, WaaS en iSERV hun klanten als het over ESG (Environment, Social en Governance) gaat?

Bespaar water, geef water