Specifieke competentie over ionenwisselaars en ionentechnologie? Die vindt u bij iSERV. Wij hebben een grote kennis opgebouwd en u kunt daardoor voor een brede waaier diensten bij ons terecht.

Ionentechnologie van a tot z

We staan graag in voor de engineering van nieuwe systemen. We zijn thuis in alles wat met ionenwisselaars en ionentechnologie te maken heeft, van basis tot uiterst gedetailleerd. Wilt u een upgrade van uw bestaande systemen, zodat de gebruikte ionentechnologie helemaal up-to-date is? Wij zijn uw ionenpartner.

Een hart voor hars

We hebben bij iSERV een hart voor hars. Doe gerust een beroep op ons voor de toelevering van alle type harsen en harstechnologie. We zijn thuis bij alle belangrijke harsproducenten. Ook voeren onze specialisten voor u graag laboratoir onderzoek en tests van harsen uit.

Sleutel-op-de-deur service

Wilt u het beheer van harsen en filters volledig outsourcen? Dan is het goed om te weten dat iSERV u een sleutel-op-de-deur dienstverlening biedt:

  • van partieel tot volledig
  • voor verwijdering en vervanging van harsen en filters
  • voor recovering van aangetaste harsen (harsfiltratie en harsontfijning, verwijdering van organische materialen, metalen, …)
  • inclusief controle, onderzoek en reparatie van vaten en filters voor ionenwisseling (extern en intern)

Assistentie, training en monitoring

Echte ionenkampioenen zijn alleskunners. Vraag ons daarom ook process-assistentie om de efficiëntie van uw bestaande waterbehandelingssysteem te onderzoeken, uw operatoren te trainen en uw installatie van op afstand te monitoren.

Ekopak

Ion exchange services nodig?

Neem contact op