Hoe garandeert u in uw organisatie een goede werking en efficiënt onderhoud van de installaties voor waterbehandeling, -productie en -recuperatie? Dat lukt alleen als u met een servicepartner werkt die járen ervaring heeft met alle serviceaspecten.

Operationele expertise

Operationele diensten lopen vlot als de kennis over de meest geschikte aanpak voorhanden is. En die kennis is er zeker bij iSERV. We vertellen u graag over onze due diligence en operationele expertise, onze technische & engineering support, en onze financiële, juridische en contractuele ondersteuning.

Hands-on

Theorie en praktijk gaan bij ons hand in hand. Zodra u ingaat op ons advies, zetten we het om in een snelle levering en plaatsing van vervangingsonderdelen- en producten. Snelheid is onze tweede natuur. Bij iSERV weten we van aanpakken.

Screening, opleiding en onderzoek

Is een installatie nieuw voor uw operatoren? Of werft u een nieuwe generatie operatoren aan? Vraag ons gerust om hen bij het wervingsproces te screenen. Zodra ze in dienst zijn geven we ze training, zodat ze klaar zijn voor hun operationele functie.

De toekomst van uw installatie

Installaties draaien elke dag. En zelfs de beste installaties krijgen het hard te verduren. Daarom zijn preventief onderhoud en curatieve reiniging of vervanging een constante noodzaak. We komen graag langs. Zullen we meteen de levensduur van de hele uitrusting beoordelen? Dat geeft u een heldere kijk, zodat u toekomstige investeringen deskundig kunt inplannen.

Ekopak

Operation services nodig?

Neem contact op